torsdag 18 januari 2007

Formulär 1a Dejt

Du har varit på dejt eller kanske blivit uppraggad på krogen och hamnat på ett ställe du inte bör vara på eller för all del trivs att vara på. Du vaknar med något i munnen som efter en stund visar sig vara din tunga men som är förvillande lik en barkbit. Huvudet dunkar och du försöker samla tankarna, ställa de rätta frågorna till dig själv men du inser att det enda du kan göra är att öppna ögonen och se din verklighet just denna morgon. Här kan historien ta flera olika vägar, du kan gilla vad du ser och tycka om att vakna där trots tungan och huvudet. Du kan också känna en stark längtan av att komma därifrån och lillhjärnan som fortfarande är aktiv efter natten kommer upp med den ena korkade anledningen efter den andra om varför du måste gå därifrån omgående. Ingen av dessa ursäkter är trovärdiga men det tillhör leken på någotvis och accepteras av alla inblandade.
Just här i historien borde Formulär 1a komma in i bilden, du får fylla i ett formulär väldigt likt de du får fylla i efter utlandssemestern eller på hotellet. Här kommer inte bara den du är hos utan även du att få svar på en massa saker direkt?
Naturligtvis så kan ju frågorna vara av annan karaktär än de här, allt för att underlätta singellivet en aning och varför inte? Vi effektiviserar det mesta så varför inte underlätta lite i one-night-stand träsket.

Inga kommentarer: